Ventilation unit back multi-purpose building

RESTAURACJE

Standardowa objętość powietrza wynosi 50 m3 / h na osobę, z dodatkową 10 m3 / h na palacza; Personel jest również uwzględniony (70 m3 / h w obiekcie dla niepalących,
100 m3 / h, jeśli palenie jest dozwolone). Jeśli powierzchnie obudowy budynku są wykonane ze szkła, zwykle przedmuchuje się ciepłe powietrze, aby wyeliminować uczucie zimna w zimie (komfort dla klientów), podczas gdy w lecie chłodzenie może być stosowane w celu wyeliminowania zysków ciepła. Po zainstalowaniu w takich obiektach systemy HVAC z odzyskiem ciepła przynoszą znaczną redukcję kosztów.

Zalety

Kompaktowość – do 60% zmniejszone zapotrzebowanie na miejsce, łatwa instalacja, brak kosztów wtórnych, własna produkcja różnych rekuperatorów o sprawności od 50 do 92%

więcej

Autorski program doboru

ATREA s.r.o. oferuje program doboru central kompaktowych DUPLEX, zaprojektowany przez profesjonalistów. Obecnie program jest dostępny jako freeware...

więcej

Systemy

Analiza przypadku wykorzystania central ATREA w budynku wielofunkcyjnym. Można najechać kursorem myszy na budynek wielofunkcyjny i kliknąć wybraną opcję