Ventilation unit back multi-purpose building

RESTAURACJE

Standardowa objętość powietrza wynosi 50 m3 / h na osobę, z dodatkową 10 m3 / h na palacza; Personel jest również uwzględniony (70 m3 / h w obiekcie dla niepalących,
100 m3 / h, jeśli palenie jest dozwolone). Jeśli powierzchnie obudowy budynku są wykonane ze szkła, zwykle przedmuchuje się ciepłe powietrze, aby wyeliminować uczucie zimna w zimie (komfort dla klientów), podczas gdy w lecie chłodzenie może być stosowane w celu wyeliminowania zysków ciepła. Po zainstalowaniu w takich obiektach systemy HVAC z odzyskiem ciepła przynoszą znaczną redukcję kosztów.

Zalety

Kompaktowość – do 60% zmniejszone zapotrzebowanie na miejsce, łatwa instalacja, brak kosztów wtórnych, własnej produkcji wymienniki ciepła od 50 do 92%

więcej

Autorski program doboru

ATREA s.r.o. oferuje program doboru central kompaktowych DUPLEX, zaprojektowany przez profesjonalistów.
Program jest do pobrania za darmo na naszej stronie...

więcej

Systemy

Analiza przypadku wykorzystania central ATREA w budynku wielofunkcyjnym. Można najechać kursorem myszy na budynek wielofunkcyjny i kliknąć wybraną opcję