Dlaczego sufit wentylacyjny i klimatyzacyjny?

Dlaczego sufit wentylacyjny i klimatyzacyjny?ach

Dlaczego sufit wentylacyjny i klimatyzacyjny?

  • Może być stosowany do kuchni wszystkich rozmiarów i typów
  • Pięcioletnia gwarancja
  • Koszty porównywalne z systemami wyciągów
  • Zamknięty system ekstrakcji spełniający najbardziej rygorystyczne wymagania dotyczące higieny zakładu gastronomicznego
  • Zamknięty system w pełni chroni wbudowane urządzenia oświetleniowe, konstrukcje sufitowe i inne narzędzia
  • Spełnia wszystkie wymagania prawne
  • Optymalna funkcja ekstrakcji na całej powierzchni obiektu, gwarantująca 100% wychwytywanie i usuwanie powietrza wywiewanego
  • Jego konstrukcja nadaje się zarówno do kuchni przemysłowych, jak i pomieszczeń ogólnodostępnych, takich jak stołówki i kuchnie pokazowe
  • Gwarantowana intensywność oświetlenia 500 lx na blacie roboczym przy minimalnych wahaniach
  • Jednolity przepływ powietrza przez otwory o dużej średnicy
  • Przyjemne, jasne i przestronne środowisko dla pracowników
  • Jeśli układ urządzeń kuchennych zostanie zmieniony, nie jest konieczna modyfikacja sufitu wentylacyjnego lub samego systemu HVAC
  • Szybkie, łatwe i tanie czyszczenie zewnętrznych i wewnętrznych powierzchni dzięki zastosowanym materiałom nierdzewnym / poliwęglanowym
  • Konserwacja obejmuje tylko czyszczenie filtrów tłuszczu w zmywarce 4-6 razy w roku, w zależności od intensywności pracy
  • Cena zakupu jest od 30 do 50% niższa w porównaniu do konkurencji
  • Cena zakupu porównywalna z systemem z okapami wyciągowymi
  • Doświadczenie w około 100 projektach w Czechach