DiNER-T / kuchenne okapy wyciągowe z nawiewem świeżego powietrza

okapy kuchenne DiNER-T 

Kompaktowe urządzenie wentylacyjne do obiektów gastronomicznych, o sprawności rekuperacji do 68%, z dogrzewaniem świeżego powietrza po odzysku i sprawności filtracji powietrza wywiewanego do 94%. Zaletą tego urządzenia jest zintegrowanie wszystkich tych funkcji bezpośrednio w okapie, zainstalowanym w przestrzeni nad urządzeniem do przyrządzania potraw. System nie wymaga dedykowanego pomieszczenia technicznego. Wentylatory powietrza nawiewanego i wyciaganego montowane są na kanałach wentylacyjnych. Ten typ okapu nadaje się doskonale do renowacji starych budynków, gdzie dysponujemy ograniczona przestrzenią.

Zalecamy instalowanie jako system z elementami wentylatora SVF i automatycznym sterowaniem.

Jak zaprojektować odpowiedni system do kuchni przemysłowych?

Ta część zawiera wszystkie niezbędne informacje na temat projektowania właściwego systemu i rzeczy, których należy unikać. Przeznaczona jest przede wszystkim dla operatorów obiektów gastronomicznych.

więcej

Dlaczego wyroby spółki ATREA?

ATREA s.r.o. produkuje główne elementy systemu, w skład których wchodzą centrale wentylacyjne DUPLEX z rekuperacją, sufity wentylacyjne i klimatyzacyjne, okapy wyciągowe, centrale wentylacyjne do ogrzewania domów i mieszkań oraz mechanizmy sterowania tymi systemami.

referencje

Nasza oferta?

Proprietary products, consultancy services, the compilation of studies or project design documentation. For more details, feel free to contact us.




Kontakt z nami