DiNER-T / kuchenne okapy wyciągowe z nawiewem świeżego powietrza

okapy kuchenne DiNER-T 

Kompaktowe urządzenie wentylacyjne do obiektów gastronomicznych, o sprawności rekuperacji do 68%, dogrzewaniu świeżego powietrza po odzysku i filtracji powietrza wywiewanego o sprawności do 94%. Zaletą tego urządzenia jest jego integrowanie w sobie wszystkich funkcji bezpośrednio w okapie wyciągowym, zainstalowanym w przestrzeni nad piecem do przyrządzania potraw. System nie wymaga pomieszczenia na urządzenia klimatyzacyjne, w którym są zainstalowane tylko wentylatory nawiewające i wyciągowe. Nadaje się do renowacji starych budynków, bez miejsca na pomieszczenie na urządzenia klimatyzacyjne.

Zalecamy instalowanie jako system z elementami wentylatora SVF i automatycznym sterowaniem.

Jak zaprojektować odpowiedni system do kuchni przemysłowych?

Ta część zawiera wszystkie niezbędne informacje na temat projektowania właściwego systemu i rzeczy, których należy unikać. Przeznaczona jest przede wszystkim dla operatorów obiektów gastronomicznych.

więcej

Dlaczego wyroby spółki ATREA?

ATREA s.r.o. produkuje główne elementy systemu, w skład których wchodzą centrale wentylacyjne DUPLEX z rekuperacją, sufity wentylacyjne i klimatyzacyjne, okapy wyciągowe, centrale wentylacyjne do ogrzewania domów i mieszkań oraz mechanizmy sterowania tymi systemami.

referencje

Nasza oferta?

Proprietary products, consultancy services, the compilation of studies or project design documentation. For more details, feel free to contact us.




Kontakt z nami