Větrací jednotka back multi-purpose building

BarY

Standardowa objętość powietrza wynosi 50 m3/h na osobę, z dodatkowymi 10 m3/h na palacza tytoniu; uwzględnia się także personel placówki gastronomicznej (100 m3/h, jeśli palenie jest dozwolone). Jeśli powierzchnie zewnętrzne budynku są wykonane ze szkła, zwykle ciepłe powietrze jest przez nie przedmuchiwane, aby wyeliminować uczucie zimna w zimie (komfort dla klientów), natomiast latem można stosować ich chłodzenie w celu wyeliminowania narastania wysokich temperatur. Część powietrza jest również dostarczana do przestrzeni nad barem, aby zapewnić dopływ świeżego powietrza dla personelu.

Zalety

Kompaktowość – do 60% zmniejszone zapotrzebowanie na miejsce, łatwa instalacja, brak kosztów wtórnych, własnej produkcji wymienniki ciepła od 50 do 92%

więcej

Autorski program doboru

ATREA s.r.o. oferuje program doboru central kompaktowych DUPLEX, zaprojektowany przez profesjonalistów.
Program jest do pobrania za darmo na naszej stronie...

więcej

Systemy

Analiza przypadku wykorzystania central ATREA w budynku wielofunkcyjnym. Można najechać kursorem myszy na budynek wielofunkcyjny i kliknąć wybraną opcję